WonderFlowers werd geboren in 2020 vanuit de overkoeplende vennootschap The S&C [de essentie]. The S&C heeft sinds 2020 3 takken: WonderWeddings, voor de organisatie van de mooiste huwelijksfestijnen; WonderRentals, voor de verhuur van  professionele event-materialen en u dus ook WonderFlowers. 

Hi guys, ik ben Joke

 

Ik hield me de voorbije 5 jaar vooral achter de schermen met bloemen bezig, als florist voor huwelijksfeesten. Bloemen waren altijd al mijn grote passie. Als het aan mij lag, was ik die bloemenweelde nu aan het combineren met andere event-styling elementen op de mooiste feesten. Maar die plannen werden in maart 2020 ineens volledig overhoop gegooid. 

 

Want feesten mocht ineens niet meer in grote groep. Ik vond het dan ook belangrijk dat jullie wat feestvreugde in huis kunnen halen. In de vorm van mooie interieurboeketten, met gedroogde of verse bloemen.  Ook voor kleinere vieringen (van zo gauw deze weer zijn toegelaten) staan wij voor jullie met veel plezier paraat!

 

We werken vanuit Zaventem, leveren verse boeketten in een straal van 50km rondom ons atelier en laten droogcreaties leveren in heel België door Bpost.